dilluns, 12 de gener del 2009

El millor de la setmana a IloveIU (XIX)


La selecció de la setmana l'ha feta Romenauer, i ha triat:


Sobre la invasió criminal a Gaza:


- Hugo Mtnez Abarca, a Quien mucho abarca, on es preguntava "¿qué defienden?" alguns dels ex-intelectual.ls que s'afanyen a salvar el cul al govern israelita fins i tot quan bombardetja escoles.


- Ricardo Royo Villanova, que a A sueldo de Moscú, dirigia una epístola a un soldat israelita anònim, fent-lo encara millor persona (encara que ell ho dubti).


- Antonio Flórez, A este lado del Rubicón, ens advertia del perill de que l'esquerra defensi conceptes equivocats tot fent l'anàlisi del conflcite.


- Javier Mesonero, Moscas en la Sopa, reproduïa un “decàlog” excel.lent amb dotze normes del periodisme per a redactar les notícies sobre l'Orient Mitjà.


- D'entre tots els que han recollit la carta que el Coordinador General d'IU, Cayo Lara ha dirigit a José Luis Rodríguez Zapatero, destaca David Velilla a Maldice, que no es poco.


Més temes d'actualitat al marge de la massacre de Gaza:


- A La Corrala de Curro Corrales, podem aprendre què és l'Omniobama, una espècie de febre relaionada amb el president electe dels EE.UU., al que sembla que tot l'interessa més que Palestina.


- Amei, a Altersocialismo, reproduïa una anàlisi força interessant sobre els 10 primers anys de vida d'ATTAC.


- “Probablemente, Dios no existe. Deja de preocuparte y disfruta de la vida”. Javi Busto, el del Hijo Rojo, com molts altres membres d'IloveIU, aplaudia la brillant idea de l' “Ateobus”.


- Javier Burón, conegut com Leolo, aporta dades per defensar el model d'habittage públic i demostra l'excel.lent gestió en política d'habitatge d' Ezker Batua en el Govern d'Euskadi.


- Des de Soto en Cameros Álvaro Villar, ens recorda un aniversari important: fa 30 anys que es va despenalitzar l'homosexualitat a l'estat.


I dos apunts darrers i necessaris:


- Diversos membres d'ILoveIU hem participat a les votacions per atorgar el premi als millors blocs polítics de l'agregador Las Ideas. A Viramundeando de Lidia Fernández, es poden veure els resultats.


- I voldria acabar amb un relat molt bonic sobre el dia de Reis. Tomás Vicente Martínez demostra escriu molt bé i que fa quelcom més que La O con un canuto.


La propera setmana és el torn de Libertad Martínez, a El Blog de la Liber.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada