dimecres, 14 de gener del 2009

continuació 2 ..... ISRAEL I DEMOCRÀCIA


La Comissió Electoral Central d'Israel ha prohibit els partits polítics israelians, Balades (Assemblea Nacional Democràtica) i Ra'am Ta'al. Parts les circumscripcions representen més de 2 / 3 dels vots dels ciutadans palestins d'Israel
.

Estat de Thugs: Eleccions israelianes la Decisió del Comitè per a la Prohibició de Balad (Assemblea Nacional Democràtica) i Ra'am Ta'al


Escrit per Michael Warschawski, del Centre d'Informació Alternativa (AIC) Dimarts, 13 de gener de 2009


No hi ha necessitat d'horribles imatges de Gaza sota atac. És suficient per veure un breu clip de la reunió d'Israel a la Comissió Electoral Central comprendre com Israel, incloent totes les seves institucions socials i polítiques-ha perdut per complet qualsevol pretensió de ser un bon estat. Una col lecció de matones de cridar, amb una ona de les seves mans, prendre la decisió de prohibició de dos partits polítics que representen a més de 2 / 3 dels votants palestins a Israel. El fet que el Tribunal Superior d'Israel possiblement s'anul li aquesta impactant decisió no canvia res: són representants del poble i aquest és el seu aspecte i el so.


La decisió de la Comissió Electoral Central demostra, per enèsima vegada, fins a quin punt la democràcia israeliana ha deixat de funcionar, com els drets democràtics són dependents en l'acord de tal o qual majoria parlamentària, que es caracteritza per més o menys il lustrat tirania, no un règim democràtic . Pel que va ser fa un any amb la immunitat dels membres de la Knesset Azmi Bishara, com ho és ara amb la situació de Balad (Assemblea Nacional Democràtica i Ra'am Ta'al.


La tremenda opressió per la Policia de Fronteres contra el dret a manifestar-se en les ciutats i aldees palestines, l'advocat de la pena que es van declarar en vaga en solidaritat amb els palestins en tribunals militars i va ser definit pel jutge com un traïdor, els militars i la censura de la lliure mitjans de comunicació, les amenaces de Tzipi Livni contra el dret d'existència de la minoria palestina a Israel, les detencions preventives de anarquistes contra el mur, tots aquests són signes d'un ràpid deteriorament del règim israelià en un règim d'emergència.


Al centre d'aquest canvi és la població palestina d'Israel, que se suposa que entendre (d'acord amb Ehud Barak el 2000) que el partit ha acabat i que hem de recordar que vivim en un estat jueu, és a dir, està condicionat a l'existència lleialtat i bon comportament.


Gaza és la nostra principal preocupació, justificada, però no hem de prendre a la lleugera el negre núvols que amenacen als palestins d'Israel. Està prohibit deixar-los sols per fer front a aquestes noves amenaces. No més d'octubre de 2000!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada